Asstora reageert op Wikileaks gaat ten strijde trekken tegen Coinbase

Plaats geen adressen of zoek geen giften zonder voorafgaande goedkeuring van de moderators. Pre-goedkeuring wordt alleen in de 2018 moncler moncler jas meest moncler jassen heren buitengewone omstandigheden verleend.

Smeek niet om moncler jas heren sale karma.

Plaats geen inhoud van lage kwaliteit

Inzendingen van hoge kwaliteit worden aangemoedigd. Ongepaste moncler jas heren prijsspeculatie, moncler jas outlet shilling, herhalende posts et cetera worden verwijderd. ‘Beveel een munt moncler jas dames aan’ kan worden besproken moncler jassen dames sale in de dagelijkse discussie.

Zie onze Wiki-pagina moncler outlet sale Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Toon geen persoonlijke gegevens

Open geen persoonlijk identificeerbare informatie (PII), ook wel doxxing genoemd. Door te onthullen hoeveel munten je bezit, kun je een doelwit worden van hackers en identiteitsdieven.

Do not doxx andere redditors ook niet als ze zich bezighielden moncler uitverkoop met een illegale activiteit. Rapporteer ze in moncler jassen heren sale plaats daarvan naar moncler jas sale de mods.

Ideologische berichten of opmerkingen over politiek worden beschouwd als moncler dames niet-constructief, moncler nederland buiten het onderwerp en zullen worden verwijderd. Er worden uitzonderingen gemaakt voor analyse van politieke gebeurtenissen en hoe deze de cryptocurrency beïnvloeden.

Gebruik geschikte titels en juiste flair

Geen clickbait. moncler sale Titels kunnen moncler jassen outlet niet misleidend zijn. Ze moeten de inhoud moncler jassen die wordt gekoppeld, nauwkeurig weergeven.

Titels moeten in het Engels zijn.

Geen URL’s in titels.

Geen content met lage inspanningen, meestal moncler jas dames sale gekenmerkt door een laag aantal tekens, alle hoofdletters, banale bewoordingen. Voorbeeld: ‘VERKOOP VERKOPEN!!!’, ‘KOPEN!!’ moncler heren of ‘MAAN!’

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Meld overtredingen van regels. De https://www.monclersale.nl regels zijn alleen zo goed als ze worden afgedwongen. Mods kunnen niet overal tegelijk zijn, dus het is aan u om regelovertredingen te melden wanneer ze zich voordoen. Val niet onder het Omstander-effect en denk moncler jassen dames dat iemand anders het zal melden.

Het indienen van kleine of hyperbolische metapalen om drama in de gemeenschap aan te wakkeren, kan leiden tot een verbod. Stuur een bericht naar uw problemen naar de modmail of in moncler outlet r / CryptoCurrencyMeta in plaats daarvan.

Als u uw subreddit of website in onze zijbalk wilt laten weergeven, lees dan eerst ons sidebar-listingbeleid. Als u aan onze normen voldoet, stuur dan een bericht naar de modmail.